Terriblekid wil een alternatief bieden voor nieuws en opinie. Daarnaast willen we ook zaken benoemen die anderen laten liggen
of liever niet benoemen. Wat jullie ervan vinden is minstens zo belangrijk. Inhoudelijke discussie, verschillen van argumenten, verdieping, we verwelkomen het allemaal.

Alleen staan wij niet toe dat mensen elkaar of anderen persoonlijk aanvallen of degraderen om welke reden dan ook.

Steun ons zodat ons geluid vaker gehoord wordt en jij niet meer de hele dag alle nieuwssites in de gaten hoeft te houden. Alles wat belangrijk is of interessant proberen we zo feitelijk mogelijk te brengen, met soms wat persoonlijke opinie of licht sarcastisch. Omdat 100% objectief niet bestaat. Zelfs niet bij het NOS journaal ;-)

Je kan ons steunen op heel veel manieren:

*deel onze berichten, like onze berichten, vertel het verder.

*doe een eenmalige bijdrage als steun, op elk moment dat jij het wil.

*doe een maandelijkse bijdrage, een klein of groot bedrag. En stop het als het even niet meer lukt, of als je ons niet scherp meer vindt. (5 euro per maand, 10 euro per maand, 20

euro per maand, 50 euro per maand.)

*doe een campagne voor jouw merk of product bij ons, neem contact op via de email.

En natuurlijk kan je ons helpen met het sturen van tips, nieuws, of zaken die volgens jou aandacht nodig hebben en bij ons passen.
Volg ons ook op alle sociale kanalen en vertel je vrienden dat wij bestaan. Je kent er vast een paar die ons geluid nodig hebben.

En tot slot, we hebben een hele community optie toegevoegd, zodat mensen elkaar kunnen vinden. Het gebruik in dit platform moet altijd aan onze eisen voldoen. Dus als iets niet door de beugel kan, geef het aan met de “report” knop of mail ons. Wij gaan niet alles filteren en kunnen dat deels ook niet. Dus samen moeten we het schoon houden.